Vet ni vad min man sa idag…?

-Nu åker vi och köper kläder till dig! Jag blev så himlans glad! Vilken överraskning. En dag i klädaffärer för bara mig. Det händer väldigt väldigt sällan. Dessutom med mannens plånbok och smakråd. Kan det bli bättre? Han är väldigt bra på att plocka fram kläder jag dissat på klädställningen i affären. Men när kläderna kommer på så blir de oftast väldigt bra! Han pushar mig att våga gå utanför bekvämlighetszonen. Våga prova andra kläder än det vanliga jag använder. Det får mig att utvecklas.
Visst, även om detta egentligen var en försenad 40-års present som jag fick för drygt ett år sedan, så blev jag ändå överraskad och den kunde inte komma lägligare. Det är bra mycket roligare att få nya kläder nu, som 15kg mindre, då de flesta av mina kläder jag har idag hänger som hösäckar. Plötsligt blev det roligt att prova kläder igen.

Förutom världens bästa man, så har jag också världens bästa barn! I eftermiddags drog vi alla fyra iväg till badhuset och simmade. Ja, eftersom Tjejklassikern hägrar så var jag ju bara tvungen att simma 1000m när vi ändå var där. Grabbarna var duktiga och simmade flera längder de också. Sen väntade de tålmodigt på att jag skulle bli klar. Sen blev det bus, bubbel och bastu för oss alla.

Dagen avslutades med en underbart god middag.
Förrätten ordnade vår 9-åring – en fantastiskt god sallad toppad med Parmesan och rostade nötter, som han gjorde alldeles själv.
Varmrätten blev grillad biff med smörstekt sparris, ugnsrostade rotsaker, tzatziki och fetaost.
Efterrätten blev hemgjord citronsorbet med chokladmousse. Självklart fri från socker, sötad med frukt. Denna var ny för oss, men vi tyckte alla att den var jättegod. Receptet kommer i blogginlägg imorgon.

Avslutar dagen med att känna mig oerhört tacksam över min familj, för att de är de de är och låter mig vara den jag är. Och jag börjar känna att kroppen äntligen börjar hitta sin balans och styrka vilket ger mig frihet att leva här och nu.

Mat-träning-vila/återhämtning är grundläggande för att må bra. Det går inte att tulla på!

2 reaktion på “Vet ni vad min man sa idag…?

  1. Annika Hamilton

    Vilket härligt blogginlägg Ulrika! Jag blev så glad när jag läste det och ser ditt stora leende framför mig när jag läser. Är övertygad om att ni hittade många fina plagg att njuta av. Tack för en kul och inspirerande blogg. Kram
    Annika

Kommentarer inaktiverade.