Träning trots motigt

Idag var en sådan där dag som jag inte hade lust att träna. Jag kände mig seg i kroppen. När jag i somras kände likadant tänkte jag ändå att Den bästa träningen är den som blir av.
Men med målet att styrketräna 3ggr/veckan gav jag mig ändå iväg. Och vet ni vad – jag blev så pigg efteråt!! Det fick mig att, direkt jag kommit hem, städa ur husvagnen (som jag dragit mig för) och därefter städa hela huset på en gång. Sen blev det en långpromenad med mysiga hunden i vackra solskenet.  Och nu sitter jag och läser i en bok och får syn på ett fantastiskt citat som jag bara måste dela vidare, för jag tror det ligger någon sorts sanning däri:

”De som tror att de inte har tid för fysisk aktivitet kommer förr eller senare få avsätta tid för sjukdom” Edward Stanley.

….Och det är ju precis av den anledningen jag faktiskt kämpar med fysisk aktivitet. För att må bra. Och kämpar, skriver jag, för det är inte roligt varje gång. Men det är skönt efteråt – alltid.

Trevlig fredagkväll, alla!

2 reaktion på “Träning trots motigt

  1. Jens

    There are those days when it’s hard to put one foot in front of the other, but those are the days when champions are create

Kommentarer inaktiverade.