Spår, valla och kropp på topp!

Idag var skidturen fantastiskt skön! Sådär skön så jag knappt ville sluta  Jag hade bestämt mig för att bara åka 7,5 km. Dels för att ta det lite lugnare idag, dels för att orka jobba lite hårdare i spåret när jag inte behöver åka så långt, men framförallt för att tillbringa eftermiddagen tillsammans med övriga grabbarna i familjen i slalombacken.

Idag var det såå härligt i skidspåret. Bra glid och bra fäste. Kroppen svarade så bra på mina ansträngningar och orkade hundra gånger bättre än igår. Visserligen kände jag fortfarande av ljumsken, men det blev mycket stakning i spåret, vilket avlastade det onda. Detta innebar ju att jag inte nöjde mig med 7,5 km utan det blev iaf drygt en mil. Sen blev det lunch i stugan och resten av dagen ägnades åt slalom tillsammans med mina älsklingar. Det var roligt det också. Härliga backar!

20150217_151614

Jag ser redan fram mot morgondagens längdskidåkning igen.