Om mig

Jag är en målmedveten 40 plussare. Den här bloggen startade med när vi byggde huset 2005-2006. Dessa bilder tog jag av någon anledning bort från webben. Åren gick, barnen växte och med dem alla aktiviteter och fritidsintressen. Vi valde att fokusera på barnen och inte på husbygget.
2014-2015 bestämde jag mig för att sluta äta socker och börja motionera – allt föra att må bättre och bli piggare. Sagt och gjort, bloggen blev som min egen dagbok. Sedan dess har vardagen flutit på med allt var det innebär av att jobba, äta, sova och göra aktiviteter med familjen.

Men i mars 2020 hände något – Coronapandemin spred sig och påverkade oss alla mer eller mindre. Alla våra aktiviteter ställdes in en efter en och plötsligt fick vi en vardag av att vara mer hemma än vanligt. De första helgerna var jag bara trött och vilade väldigt mycket. Men efter ett par veckor började nya mål att ta form. Jag har under en längre tid velat börja odla, men har inte haft tiden. Men den tiden finns nu. Jag har redan hunnit förodla och sått lite frön inomhus. Jag läser massor och kollar på Youtube om odling. Och nu är det dags för mig att påbörja mitt mål; odla för att äta. Jag kan inget, men tycker om att utmana mig själv att lära mig nya saker. Och nu är det dags! Bloggen från nu kommer att fokusera på min resa att lära mig att köksodla. Jag skriver det som min dagbok, helt för min egen skull. Men om du vill följa med och läsa så är du varmt välkommen! Och har du tips eller frågor – skriv gärna i kommentarerna.

/Ulrika