Nu kör jag!

Jag har haft strul med hemsidan under flera veckor, men nu har jag äntligen fått fin hjälp av supporten så jag kan börja uppdatera igen. Samtidigt har jag haft enormt ont i kroppen och har inte haft lust till att röra på mig överhuvudtaget. Jag har sprungit/lunkat i stort sedan varannan dag sedan juli, så kanske var det behövligt med en ordentlig paus för mig. Men nu är jag igång igen, jag börjar bli piggare och kroppen ömmar inte längre. Så, i förrgår besökte jag ett gym. För drygt 20 år sedan provade jag att gå på gym litegrann, men fastnade inte riktigt. Jag var lite nervös. Skulle jag förstå mig på maskinerna? Skulle jag orka?  Jag gillar Friskis och Svettis, en ideell förening med många ideellt engagerade. Den trevlige kille jag pratade med där lovade att det var jättelätt att förstå sig på maskinerna, och på löpbandet var bara en grön start-knapp en kunde trycka på. Jag valde att gå dit på förmiddagen, då jag gissade att det var lite lugnare med folk. Jag letade mig försiktigt fram bland alla maskiner och läste instruktionerna. Det gick superbra, och var superskönt! Idag var jag där igen. Värmde upp genom att springa 5km på löpbandet och sedan kryssade jag runt bland olika maskiner. Nu har jag beställt en individuell instruktion i förhoppning om att instruktören kan hjälpa mig att få till ett träningsprogram till Tjejvasan i februari.

Löpbandet

En reaktion på “Nu kör jag!

Kommentarer inaktiverade.