Man tager vad man haver

Det är så gott att äta frukost. Jag tycker om att plocka ihop en frukost utifrån vad kylskåpet erbjuder. Idag blev det lite smått och gott i form av ägg, brieost, avokado, rödlök och tomat. Därtill – som jag äter varje dag – tillskott av Omega 3, D-vitamin och C-vitamin.  Med denna frukost står jag mig i flera timmar på. Jag får i mig bra med proteiner, fetter och kolhydrater. Tillskotten sätter jag till då det är svårt att få i sig via maten och är viktigt för oss. Gott var det, och dessutom tycker jag att det blir så härligt med alla dessa färger.

Frukost 28mars2015

För övrigt har det varit en fantastiskt härlig vårdag med blå himmel, sol och mycket vistelse utomhus. Städat i barnens skola, städat ute här hemma och plockat i ordning på altanen, rensat lite på tomten samt planterat några sparade tomatkärnor. Vi får se om vi lyckas få till plantor av detta. Jag lägger detta på vardagsmotionskontot.