Jag kom på det!

Tack för de tips jag fick via Facebook häromdagen om hur jag kan hitta lusten igen till att springa! Jag kommer testa flera av dem. Kom dock på idag att jag inte haft musik i öronen på hela sommaren när jag sprungit. Inte konstigt att jag låtit träliga (som vi säger i Östergötland) tankar fått ta utrymme. Så idag laddade jag hem ett gäng låtar på Spotify som jag vet att jag blir glad av när jag hör dem. Det blev mest musik från min ungdom (oj, så gammal jag lät plötsligt). Mycket 80- och 90-tals låtar och en och annan från 70-talet också och självklart en hel del nya låtar också.

Så dagens 7,2 km var riktigt roliga och förhållandevis lätta att springa. Musiken gav glädje, minnen och energi. När jag anlände hemma slängde jag mig på gräsmattan, andades, tittade upp på den klarblå himlen och njöt av min prestation. I öronen drogs låten favoriten ”Fan va bra” igång – precis så som jag tyckte löprundan gick.

Himmel 20150823 Efter löprunda 20150823

Ser redan fram emot nästa runda!