Jag åkte och åkte och åkte och…

..ville aldrig gå in. Det var en underbart skön känsla när kroppen svarade så bra.

IMG_20141229_110125

Först startade Oliver och jag med att skida ca 6 km. Vi besökte fjällstationen och skidade sedan vidare. Det blev träning i både lite brantare utför (=plogning) och lite brantare uppför (=saxning). Bra att testa lite brantare backar också. Sen åkte vi in till stugan igen och stoppade i oss lite lunch; köttgryta med lite grönsaker till. Sen drog jag ut igen. Jag tänkte mig först en kort tur till på ytterligare 6-7 km för att besöka Sjöstugan. Det var en mysig stuga belägen på en fantastisk plats. Kan tänka mig hur underbart det måste vara på sommaren… När jag sedan skidade tillbaka så kände jag mig inte nöjd, utan fortsatte längre. Det var en underbar känsla! Trots att det snöade och det nu bara var -5, så var känslan i kroppen helt fantastisk. Jag hade så mycket energi. Det var som att den gjorde precis som jag ville och orkade hur mycket som helst! Jag ville helt enkelt inte gå in, när det var så roligt och så skönt. Så idag orkade jag ha mer fokus på mina böjda knän och tyngdpunkten på hela fötterna. 13 km blev eftermiddagsturen, innan skymningen övertog och jag tillslut gick in i stugan.

20141229_143331

Tjing!