Igår provade jag något nytt

Visserligen har jag provat cykla MTB i skogen förut, men ytterst lite och jag tycker det är svårt. Kliver gärna av så fort jag blir lite nervös och osäker. Men igår hängde jag på övriga familjen, som tränar i cykelklubben Antilopen, för att se om det var något för mig.
-Hujedamej så kul det var! Lagom klurigt för mig, och kul. Jag cyklade med den lilla gruppen. Jag fick cykla på mindre stigar över rötter och stenar, med en liten lagom uppförsbacke. Alldeles lagom för att jag skulle få utmana mig själv. Roligt var det, och jag hänger gärna på någon mer gång.

Om någon undrar om jag sprungit något mer så säger jag ja. Två gånger. Senast sprang jag 8km och det var jobbigt. Efter 5km kände jag att det räckte, och förstår att det berodde på att det är den längden jag är van vid. Resterande löpturer måste bli närmare milen, så jag får in vanan. Tyvärr känner jag inte lusten till att springa, som jag gjorde förra året. Då kunde jag längta till nästa löppass så snart jag avslutat passet innan. Men idag finns inte lusten till att springa på samma sätt. Vad beror det på – jag vet inte? Det är nu jag behöver springa. Om en månad går Lidingö Tjejlopp av. 1 mil ska jag springa då. Så nu får jag skärpa mig. Jag måste, måste, måste springa. Hastigheten spelar ingen roll. Det blir en tur imorgon. 🙂

Soluppgång i mitt vacka Leksand 20150814
Soluppgång i mitt vackra Leksand 20150814