I skogen far tankarna precis vart de vill

Efter att ha kommit igång med träning igen förra veckan, efter 3 veckors uppehåll, har jag återigen kommit in i en vecka då jag inte kan träna. Jag har blivit förkyld. Jag är inte jättesjuk. Jag har inte feber. Men jag är snorig och känner mig allmänt seg och trött i kroppen. Därför får det bli ytterligare en vecka utan träning. Men jag känner ingen panik för det. Det är låångt kvar till 28 februari då Tjejvasan går av stapeln. Det är bara att ta tag i det när jag är piggare igen. Och mest av allt ser jag fram mot att snön ska komma, eller att jag ska komma till snön. Då får jag ut och åka längdskidor, på riktigt.

Under tiden tar jag mina promenader. Jag är glad att vi har hund. En fantastiskt mysig liten sheltie. Det gör att jag kommer ut på promenad minst 3ggr/dag. Och vid en av dessa promenader går jag en längre sträcka. När vi beger oss ut i skogen släpps tankarna fria. Jag tycker det är underbart; tankarna far precis som de vill och jag har ingen aning om vad som ploppar upp för dagen. Jag är en person som tänker mycket. Ibland kan jag fastna i ett tankespår. Jag behöver utmana mig själv i att komma ännu mer till handling. Kanske ett nyårslöfte? Men, när jag går på mina långa skogspromenader, med en överlycklig liten Loke som springer fritt runt omkring och är allmänt överlycklig, släpps tankarna fria och de får fara precis som de vill. Då föds många idéer, existentiella tankar dyker upp, känslor dras igång, frågetecken rätas ut, lösningar på problem finns plötsligt. Dessutom visar skogen sin kärlek med hjälp av sin energi och vackra naturlighet.

20141209_120516

Kram på er!

 

 

5 reaktion på “I skogen far tankarna precis vart de vill

 1. Britt

  Hej Ulrika! Alltid roligt att läsa om dig och ditt liv. Måste vara härligt att ha skogen så nära.
  Jag tänker en massa när jag lyssnar på musik och njuter av det samtidigt som tankarna far runt som de vill.
  Lycka till med din snöträning när den tiden kommer.
  Kram Britt.

 2. Britt

  Hej Ulrika!
  Vet ej om du fått min kommentar.?. Skrev men ändrade så min e-post adr. så det gick ej iväg.
  Inväntade granskning? Jag kopierade mitt inlägg och lade in, men då stod det att jag redan skrivit det en gång. Så… Jag tycker det är kul att följa dig och läsa vad du tycker.
  Lycka till med träningen!
  Kram Britt.

Kommentarer inaktiverade.