En härlig dag

Dagen började med 5 km promenad med Loke innan frukost. En fantastisk morgon. Klarblå himmel och fåglarna kvittrade kärleksfullt.

20150509_102410(0)

Efter frukost fick det bli en cykeltur. Den andra för året. Jag behöver samla på mig mil till Tjejvättern som är om 4 veckor… 43 km blev det ut till Kolmården tur och retur. Inte ända till djurparken. Jag hade lovat att vara hemma inom 2h för att sedan ta en eftermiddagstur till djurparken med barnen. Det är fantastiskt vackert längs Bråviken. För att få en perfekt upplevelse hade jag förstås önskat bilfritt. Vägen är smal och det var många bilar som skulle åt samma håll som jag  Självklart var jag tvungen att stanna ett par tillfällen för att fota den vackra utsikten.

20150509_11100420150509_112926

Efter dusch och lunch tog vi bilen, jag och barnen, till Kolmårdens djurpark. Första besöket för i år. Bamses Värld var verkligen ombyggd… Jag gillar att strosa i djurparken. Speciellt nu på våren då det inte hunnit bli så mycket folk. Det är en fin park. Hoppas den inte exploateras allt för mycket bara..

IMG_20150509_142720

Ikväll sover hälften av familjen i tält på tomten och hälften inomhus. Själv går jag och lägger mig nöjd efter dagen. Lite träning. Lite barn-mys. I vackert vårväder.

2 reaktion på “En härlig dag

  1. majvor

    Blir avundsjuk och önskat fått vara med. Låter så härligt och mysigt. Kram mamma

Kommentarer inaktiverade.