Det ba å åk

Idag blev det paus från längdskidåkningen och vi åkte till Idre fjäll och slängde oss utför pisterna. För några dagar sedan hade vi -17 grader. Idag var det runt 0 :an och till och med att det regnade en liten stund.

PhotoGrid_1419970223186

I somras besökte vi Idre fjäll för första gången och blev förtjusta!! Det var skogscykling, bad, löpturer, höghöjdsbana mm. Härliga naturupplevelser, helt enkelt. Men utförsåkningen blev vi inte lika imponerade av. Vanligtvis är slalomåkning min hemmaarena när det gäller vintersportaktiviteter. Men jag kände mig inte alls hemma i pisten idag. Jag hade svårt att få med mig skidorna, blev inte jätteförtjust i backarna och framförallt  tyckte jag det var galet mycket folk som körde hej vilt. Och mycket folk innebär låånga liftköer. Ärligt, så längtade jag faktiskt tillbaka till de lugna sköna längdturerna i den tysta lugna skogen…

2 reaktion på “Det ba å åk

  1. mamma majvor

    Kära dotter! Vilken fantastisk resa du gjort! Och vilken fantastisk resa vi läsare ha fått följa. Det har varit med spänning och beundran jag har läst dina sidor i bloggen. Så stolt över dig. Under relativt kort tid har du uppnått ett slut på beroende som varit en drog. Dessutom fått en fantastisk insikt om dig själv och hur du vill leva och må. Beundransvärt hur bra du klarat det. Tänk om alla som är drogberoende av något kunde komma till insikt att livet är något fantastiskt och inte gömma sig i droger. Då vore nog världen annorlunda. Ser fram mot 2015 och dina grenar i klassikern.
    Själv jobbar jag vidare med gluten och kolhydrater även om det blev ett litet bakslag under julen. Men vadå? Det är bara att köra vidare. Med din fortsatta stöttning går det en bit till. Det är jag övertygad om.
    Till slut önskar jag dig och din familj ett Riktigt Gott Nytt År!
    Kram från en stolt mamma.

Kommentarer inaktiverade.