Aj aj aj, min kropp ömmar

När jag vaknade igår morse kände jag min egen press att jag borde ut och springa 10km. Och helst i terräng. Men jag hade ingen lust. Inte ett dugg. Så när det ganska snart började regna – ösregna – gjorde det mig ingenting. Men jag kände fortfarande pressen ändå att jag behövde träna. Lidingö Tjejlopp närmar sig med stormsteg. Jag kollade in Friskis & Svettis hemsida och bestämde mig för att gå på ett medelpass kl 11 som jag inte var så sugen på. Men när första låten gick på, kom jag på hur roligt det var att gå på dessa gruppjympapass. Det var längesedan nu. Det har mest blivit löpning och gym för min del när jag tränat. Och när andra låten gick på var det en av mina favoriter från sommaren. Resten av passet var så jäkla kul så det är svårt att uttrycka sig i ord. Passet var så fantastiskt bra upplagt, lite annorlunda än vad jag är van vid, men det passade mig alldeles utmärkt. Eftersom det var längesedan jag tränade ett gruppgympapass, så minns jag mest hur jag tyckte att det var innan jag tog tag i min träning och tog fart mot Tjejklassikern. När jag nu jämför så är skillnaden stor. Flåset har jag på ett helt annat sätt än tidigare. Där orkar jag nästan hur mycket som helst, kändes det som. Muskelmässigt orkar jag också mycket mer av än för drygt ett år sedan, även om jag själv tycker att det var det var tufft (men roligt) för min del igår. På passet som var kul. Riktigt jäkla kul.

Och när jag kom hem, väntade lunch på mig.
Men jag kände mig inte färdigtränad. Förmiddagens jympapass hade gett mig så mycket energi! Jag tittade ut. Såg att det var uppehåll. Tog lillsonen och hunden med mig som sällskap. Vi drog till en liten backe där jag sprang uppför 10 ggr, så jag fick lite uppförs-träning, vilket jag behöver mycket träning av för att orka Lidingö Tjejlopp.

Uppför

Avslutningsvis blev det en klassisk springtävling mot vår hund Loke. Sonen mätte upp start och mål och jag fick såklart försprång. Dessvärre hade jag inte en chans, trots min mitt handikapp, men vid upploppet var det något som luktade gott, så jag vann iallafall!! 🙂

Inte en chansDoftar gottUpploppetI mål

Tänk att ett bra träningspass, kan ge så mycket energi till än mer träning! (….vaknar dock med väldig träningsvärk, men det var det värt!)

2 reaktion på “Aj aj aj, min kropp ömmar

Kommentarer inaktiverade.