31,22

Idag hände det igen! Eller hände och hände….jag jobba’ för’t själv. Jag skidade drygt 3 mil idag. Det är andra gången i mitt liv, och jag tror att den tredje gången blir på TjejVasan, om en och en halv vecka.

Det jag tar med mig från dagen är att jag klarar det, jag vågar åka med lite mer fart, jag har mer kontroll över mig själv på skidorna än jag hade i december. Jag tar också med mig att jag blir enormt törstig och måste dricka mycket längs vägen (gillar’t inte-måste stanna) och att jag troligen kommer vara rätt slut i kroppen de sista tre kilometrarna.

Men framförallt ska jag ha kul och känna mig stolt och nöjd över min bedrift. Det var ju just detta jag ville åstadkomma – att få in träning och motion i vardagen.

Nu slöar jag i soffan i stugan med en riktigt mör och skön kropp, i väntan på övriga familjens och vännernas intågande från slalombacken.

20150218_154434