3 mil idag!!

20150101_140244

När vi kom hit på juldagen sa jag till mig själv att innan jag åker härifrån ska jag ha skidat 30 km, lika långt som Tjejvasan är. Och idag, första dagen på året var det dags att utmana mig själv. Och jag gjorde’t! 3 mil på 3,5 timmar. Tiden är inte så noga egentligen, men ändå lite kul att veta. Det gick undan i spåren, och med tanke på gårdagens vurpa fick det bli klister inunder,då kände jag mig tryggare. Jag är så glad och tacksam att min man finns runt mig och stöttar mig. Det är han som är skidåkarn, eller motionären, i familjen. Det brukar vara han som motionerar. Men under denna resa är det jag som tränar, och han styr med barnen, matsäckar etc. Efter 12 km idag mötte han mig med svalare vantar och jag lämnade av en tröja för mycket. Sen anslöt han de sista 5 km för att ge mig tekniktips, och jag fick förstå att jag börjat åka skidor nu i alla fall (istället för att tidigare lallat runt)