12 timmar kvar till start

Ja, kl 10.32 startar vi Tjejvättern imorgon, lördag. Ska bli jättekul! En gnagande oro har dock bitit sig fast i mig – Tänk om jag får punktering?! Usch, jag gillar inte denna oro och jag vet inte varför den kommer just nu. Jag har cyklat Tjejvättern tre gånger tidigare och aldrig reflekterat över däcken. Men nu oroar det mig. Mycket. Kanske för att jag upptäckte ett litet hål i däcket men som min man nu fixat nytt. Och han har servat hela cykeln. Och jag vet ju med mig att jag klarar av att cykla 10 mil, men oron finns dör ändå.  Blir det fel på cykeln och jag blir ståendes….. ingen Tjejklassiker… Vet inte om det är därför min hjärna är orolig. Förstår mig inte alltid på mina tankar själv.

Nu släpper jag oron och ska sova och samla kraft. Det ska bli himlans kul att cykla de där 10 milen med min kompis, snart 76-åriga svärmor och ett tusentals andra tjejer.

Återkommer efter målgång!